義式牛肝菌菇番紅花燉飯
TM31 TM5 TM6

義式牛肝菌菇番紅花燉飯

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 1 顆 紅蔥頭
  • 40 克 奶油
  • 320 克 義大利米, 烹煮時間約14-15分鐘(詳見要訣)
  • 50 克 白酒
  • 700 克 高湯 (牛肉或蔬菜口味)
  • 150 克 乾燥牛肝菌 (詳見要訣)
  • 1 茶匙 番紅花
  • 1 茶匙 鹽
  • 40 克 帕瑪森起士粉
  • 40 克 新鮮巴西利葉, 裝飾用

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2468 kJ / 589 kcal
Protein
21.5 g
Sacharidy
92.7 g
Tuk
12.9 g
Vláknina
6.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty