義式牛肝菌菇番紅花燉飯

義式牛肝菌菇番紅花燉飯

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 紅蔥頭
    1 顆
  • 奶油
    40 克
  • 義大利米 烹煮時間約14-15分鐘(詳見要訣)
    320 克
  • 白酒
    50 克
  • 高湯 (牛肉或蔬菜口味)
    700 克
  • 乾燥牛肝菌 (詳見要訣)
    150 克
  • 番紅花
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 帕瑪森起士粉
    40 克
  • 新鮮巴西利葉 裝飾用
    40 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 21.5 g
Kalorie 2468 kJ / 589 kcal
Tuk 12.9 g
Vláknina 6.9 g
Sacharidy 92.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...