Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 顆 紅蔥頭
- 40 克 奶油
- 320 克 義大利米, 烹煮時間約14-15分鐘(詳見要訣)
- 50 克 白酒
- 700 克 高湯 (牛肉或蔬菜口味)
- 150 克 乾燥牛肝菌 (詳見要訣)
- 1 茶匙 番紅花
- 1 茶匙 鹽
- 40 克 帕瑪森起士粉
- 40 克 新鮮巴西利葉, 裝飾用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2468 kJ / 589 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 92.7 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 6.9 g