Zařízení & příslušenství
義式牛肝菌菇番紅花燉飯
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
紅蔥頭1 顆
-
奶油40 克
-
義大利米 烹煮時間約14-15分鐘(詳見要訣)320 克
-
白酒50 克
-
高湯 (牛肉或蔬菜口味)700 克
-
乾燥牛肝菌 (詳見要訣)150 克
-
番紅花1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
帕瑪森起士粉40 克
-
新鮮巴西利葉 裝飾用40 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
21.5 g
Kalorie
2468 kJ /
589 kcal
Tuk
12.9 g
Vláknina
6.9 g
Sacharidy
92.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pepe義大利廚房
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan