Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
雞蛋餃皮
- 2 顆 蛋
- 200 克 低筋麵粉, 多備一些撒粉用
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 橄欖油
墨魚餃皮
- 50 克 粗粒麵粉 (杜蘭小麥粉)
- 50 克 低筋麵粉, 多備一些撒粉用
- 3 大匙 墨魚汁
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 橄欖油
- 水, 適量
內餡
- 2 茶匙 橄欖油
- 100 克 新鮮鮭魚片
- 5 克 黑橄欖
- 100 克 瑪斯卡澎乳酪
- 5 克 新鮮巴西利葉
醬汁
- 40 克 橄欖油
- 2 顆 蒜頭, 切碎
- 200 克 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨
- 200 克 新鮮淡菜
- 1 大匙 檸檬汁
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2751 kJ / 657 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Sacharidy
- 62.3 g
- Tuk
- 33.9 g
- Vláknina
- 1.4 g