Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di gherigli di noci
Crêpes
- 50 g di burro + q.b.
- 600 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Ripieno di radicchio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di scalogno a pezzi
- 500 g di radicchio rosso a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di Gorgonzola dolce a pezzi
Besciamella
- 750 g di latte intero
- 60 g di burro a pezzi
- 60 g farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2620.9 kJ / 626.4 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Tuk
- 41.4 g
- Nasycený tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 544.9 mg
Alternativní recepty
Polenta
1h
Torta salata radicchio e robiola
2 godz. 30 min
Crepês asparagi e salsiccia
1 godz. 50 min
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5 Std.
Besciamella
15min
Crêpes radicchio e Taleggio
2h
Crespelle ai formaggi
2 godz. 30 min
Crespelle alla valdostana
2h
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45 Min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2 godz. 30 min
Torta amaretti e mela
2h
Besciamella
15min