Zařízení & příslušenství
Pagnotta rustica
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
8 porzioni
Suroviny
-
1600 g di acqua
-
4 g di lievito di birra fresco
-
1 pizzico zucchero
-
600 g di farina multicereali + q.b.
-
15 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
11 g di sale
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Sodík
542.8 mg
Protein
8.5 g
Kalorie
1131.3 kJ /
270.4 kcal
Tuk
3.2 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
55.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Voi...Noi...Bimby® - Dicembre 2023
39 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Pane in cassetta pepe e curcuma
4hod.
Pane contadino
19hod.
Baguette francese (TM6)
5hod.
Pane di segale
20hod. 30min.
Pane segale e farro
4hod. 30min.
Preparato per pane integrale
10min.
Baguette integrale
5hod.
Pane ai cereali
3hod.
Pane alle noci al Varoma
3hod. 30min.
Biscotti integrali di frutta secca
2hod.
Treccine allo yogurt
6hod. 30min.
Pane all'acqua
4hod.