
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g di acqua
- 4 g di lievito di birra fresco
- 1 pizzico di zucchero
- 600 g di farina multicereali + q.b.
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 11 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 270.4 kcal / 1131.3 kJ
- Protein
- 8.5 g
- Tuk
- 3.2 g
- Sacharidy
- 55.4 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Sodík
- 542.8 mg
Alternativní recepty
Nodini al limone e semi di papavero
4hod.
Pane in cassetta pepe e curcuma
4hod.
Bostrengo
1hod. 30min
Pancarrè ai 5 cereali
5hod.
Scottadito di legumi
45min
Pane agli spinaci
3hod.
Pane alle noci al Varoma
3hod. 30min
Pane ai cereali
3hod.
Pane integrale con fichi e noci
4hod. 30min
Pane alla zucca e mandorle
5hod.
Focaccia alla curcuma
3hod. 30min
Pane all'acqua
4hod.