Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 1 carota, a pezzi (70 g circa)
- 1 cipolla, tagliata a metà (150 g circa)
- 1 gambo di sedano (30 g circa)
- 400 g di carne di cappone già pulita (intera o a pezzi)
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di pangrattato
- 2 uova
- 2 - 3 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1535 kJ / 367 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 1402.1 mg
Alternativní recepty
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30min
Zuppa imperiale
1 Std.
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Ciambella romagnola
1 Std.
Tortelli di patate parmensi
1 Std. 30 Min
Cappelletti reggiani
2h
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min
Gnocchi di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Tortelli di patate e ricotta
1 Std. 20 Min
Passatelli
45min
Strozzapreti pasticciati
1h 40min
Zuppa inglese
6h