Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 1 carota, a pezzi (70 g circa)
- 1 cipolla, tagliata a metà (150 g circa)
- 1 gambo di sedano (30 g circa)
- 400 g di carne di cappone già pulita (intera o a pezzi)
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di pangrattato
- 2 uova
- 2 - 3 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1535 kJ / 367 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 1402.1 mg
Alternativní recepty
Passatelli
45 Min
Tagliatelle al ragù di coniglio
1h
Brodo di gallina
4 Std. 10 Min
Zuppa imperiale
1h
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Brodo di manzo
3h 50min
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1 Std. 30 Min
Bigoli con ragù di anatra
2 Std.
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Ciambella romagnola
1h
Gnocchi al ragù
2h 10 min