Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ricotta-Creme
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 250 g Ricotta
- 120 g Milch
- 1 gestr. TL italienische Kräuter, getrocknet
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Bolognese-Sauce und Fertigstellung
- 200 g Möhren, in Stücken
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
- 350 g Hackfleisch, gemischt, grob zerzupft
- 150 g Rotwein
- 100 g Wasser
- 1000 g passierte Tomaten
- 40 g Tomatenmark
- 2 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 500 g Mie-Nudeln, instant
- 200 g Mozzarella, gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2969 kJ / 710 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 2486 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza Big-Mac-Style
1h 30 min
Gemüse-Kroketten-Auflauf mit Fleischbällchen
55 min
Ravioli-Lasagne mit Hackfleisch
1h 40min
Tex-Mex-Nudeln
30 Min
Cheeseburger-Wraps
35 Min
Malzbier-Bolognese
2 godz.
Neue Kartoffeln mit Tomaten-Hack-Stippe
50 Min
Nudel-Schinken-Gratin
1 Std.
Bauerntopf zum Schlemmen
45 Min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1 Std.
Würstchen-Gulasch
35 Min
Wikinger-Nudel-Topf
35 Min