Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de pelón, sin carozo
- 100 g de aceite de oliva
- 50 g de vinagre de vino blanco
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita pimienta molida
- 80 g de rúcula, solamente las hojas
-
1
de escarola, en trozos
nebo 1 de lechuga iceberg - 1 pera, en rebanadas
- 50 g de almendras laminadas
- 30 g de queso parmesano, rallado o en láminas
- 30 g de arándanos rojos deshidratados, opcional
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1600 kJ / 381 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de jamón, queso y tomate
1 godz. 10 min
Rabillo de ternera al chimichurri
2h
Soufflé de acelga y queso
35 min
Muffins Mac and Cheese
1h
Champiñones rellenos
Žádné hodnocení
Buñuelos de acelga
45 min
Salsa golf
25 Std. 10 Min
Risotto
30 min
Bondiola con cremoso de batata
1 godz. 20 min
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1h 25min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Escabeche de berenjenas con mejillones
25h 50min