Zařízení & příslušenství
橙香地瓜肉桂捲
Příprava 25min.
Celkový 3hod.
8 人份
Suroviny
橙香地瓜麵糰
-
奶油 多備一些抹油用40 克
-
地瓜 去皮,切片約1 公分 厚125 克
-
二砂糖40 克
-
柳橙2 - 3 顆
-
牛奶80 克
-
蛋1 顆
-
乾酵母粉1 ¼ 茶匙
-
中筋麵粉 過篩330 克
-
鹽½ 茶匙
肉桂餡
-
黑糖55 克
-
奶油 切塊,室溫軟化40 克
-
柳橙皮屑1 茶匙
-
肉桂粉4 ½ 茶匙
組裝和烘烤
-
核桃 剝碎40 克
-
奶油30 克
-
細砂糖20 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
172.4 mg
Protein
7.2 g
Kalorie
1636.1 kJ /
391 kcal
Tuk
15.9 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
7.9 g
Sacharidy
56.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
咖啡廳在你家
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan