Zařízení & příslušenství
鮮蝦花椰菜蛋沙拉三明治
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
蒸煮
-
去殼蝦仁160 克
-
鹽½ 茶匙
-
橄欖油½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
水400 克
-
蛋4 顆
-
綠花椰菜,切小朵150 克
組裝
-
日式美乃滋65 克
-
煉乳25 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
-
全麥吐司,切片 去邊8 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1161.1 mg
Protein
19.6 g
Kalorie
1675.6 kJ /
400.5 kcal
Tuk
20.1 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
3.6 g
Sacharidy
35 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
咖啡廳在你家
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan