Petits moelleux pistache, glaçage chocolat

Petits moelleux pistache, glaçage chocolat

4.4 8 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 45min.
10 pièces

Suroviny

La ganache
  • 75 g de chocolat noir
  • 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 50 g de beurre en morceaux
  • 1 c. à soupe de sirop d'agave
Les moelleux
  • 100 g de beurre
  • 100 g de sucre en poudre
  • 2 œufs
  • 40 g de pâte de pistache
  • 75 g de farine de blé
  • ½ c. à café de levure chimique
  • pistaches, décortiquées et non salées (volitelně) pour le décor

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Protein 4 g
Kalorie 1174 kJ / 282 kcal
Tuk 20 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...