Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g de pommes de terre, coupées en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
- 100 g de comté, coupé en morceaux (3 cm)
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 160 g de tomates séchées à l'huile (avec leur huile)
- 3 brins de basilic frais, équeutés
- 2 gousse d'ail
- 40 g de pignons de pin grillés
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 400 - 500 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2439.4 kJ / 583 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 40.2 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 583.1 mg
Alternativní recepty
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1 Std.
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55 Min
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1h 55min
Gratin de ravioli
1 Std. 40 Min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 Min
Croque monsieur à la tomate
1 Std.
Pizza Big Mac
1 Std. 30 Min
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30 Min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1 Std.
Frittata au chorizo
50 Min
Croque-monsieur au saumon
2 Std. 15 Min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 Min