Kompatibilní verze
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de pâtes sèches, type orecchiette
- 850 g d'eau bouillante
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g d'épinards frais
- 150 g de fromage de chèvre frais, en morceaux
- 100 g de jambon cru, en chiffonnade
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2125 kJ / 505 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Mac and cheese
35 Min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25 min
Flan de poireau et pancetta
35 Min
One pot pasta au poulet, citron, basilic et ricotta
30min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55min
Risotto au citron, burrata et romarin
1h 10min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20 min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 min
One pot coquillettes au jambon cerise
15min