Zařízení & příslušenství
Colcannon
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
leeks cut in pieces (3 cm)250 g
-
savoy cabbage cut in pieces (3 cm)250 g
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
floury potatoes (e.g Maris Piper, Desiree and King Edward), peeled, diced (1 cm)500 g
-
milk150 g
-
unsalted butter diced50 g
-
ground nutmeg (volitelně)¼ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1008.6 mg
Protein
6.1 g
Kalorie
1109.2 kJ /
265.1 kcal
Tuk
11.8 g
Vláknina
5.9 g
Nasycený tuk
7.2 g
Sacharidy
36.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kedgeree
45min.
Cauliflower and Broccoli Gratin
50min.
Creamy White Beans and Leeks
20min.
Red Onion Gravy
25min.
Red Cabbage
1hod.
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5hod. 30min.
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1hod. 15min.
Root Vegetable Gratin
1hod.
Risotto for One
35min.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min.
Leek and Potato Soup (TM5)
40min.
Carrot and Swede Mash
20min.