Bacon, Leek and Emmental Tart

Bacon, Leek and Emmental Tart

4.5 39 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 25min.
6 portions

Suroviny

  • puff pastry, ready-rolled (approx. 320 g, see tips)
    1 sheet
  • medium egg beaten
    1
  • Emmental cheese cut in pieces (2 cm)
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • leeks cut in pieces (3 cm)
    300 g
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    35 g
  • bacon lardons
    200 g
  • crème fraîche
    200 g
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • mixed salad leaves
    100 g
  • balsamic vinegar for drizzling

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 713 mg
Protein 18 g
Kalorie 2537 kJ / 612 kcal
Tuk 51 g
Nasycený tuk 25 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...