Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g de beurre
-
700
g de tomates en grappes, coupées en deux
nebo 700 g de tomates pelées en boîte - 70 g de concentré de tomates
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de sucre
- 1 c. à café d'origan séché
- 150 g d'eau
-
1
c. à café de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 de bouillon de légumes (pour 0,5l) - 40 g de sarrasin
- 200 g de demi-crème pour sauces
- 4 feuilles de basilic frais
- 1 brin de persil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1398.3 kJ / 336.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 23.8 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1210.8 mg
Alternativní recepty
Velouté de poivrons
20 min
Ragoût de chevreuil avec pommes duchesse et chou rouge aux pommes
1 Std. 20 Min
Risotto à la courge
35 Min
Salade de millet en verrines
1 Std.
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 Min
Croûtes au fromage au four
35 Min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Korma de légumes aux noix de cajou
55 Min
Soupe de patates douces et de tomates et croûtons au curry
40 Min
Velouté courge-coco
45 Min
Tartinade d’aubergines
20 min
Risotto au citron et épinards
30 Min