Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de parmesan
- 500 g de fenouil, coupé en quatre, trognon retiré
- 1 c. à café de sel et un peu plus pour l'assaisonnement
- 4 pincées de poivre et un peu plus pour l'assaisonnement
- 50 g d'huile d'olive
-
30
g de jus de citron, fraîchement pressé
nebo 30 g de vinaigre de fruit
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1014 kJ / 242 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 728 mg
Alternativní recepty
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10 Min
Tartare de légumes
25min
Pain plissé margherita
3h 15min
Tarte aux légumes (TM6)
25min
Salade de crudités
10 Min
Riz Casimir (8 portions)
1h
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème (TM6)
1h 15min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30 Min
Quiche lorraine, façon baguette
40min
Tartinade d’aubergines
20min
Salade de poulet au curry
30 Min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 Min