Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de parmesan
- 500 g de fenouil, coupé en quatre, trognon retiré
- 1 c. à café de sel et un peu plus pour l'assaisonnement
- 4 pincées de poivre et un peu plus pour l'assaisonnement
- 50 g d'huile d'olive
-
30
g de jus de citron, fraîchement pressé
nebo 30 g de vinaigre de fruit
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1014 kJ / 242 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 728 mg
Alternativní recepty
Sirop chai
35min
Crème glacée aux fruits
5min
Amandes grillées enrobées de chocolat blanc à la noix de coco
40min
Salade pommes-carottes
5min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Quiche aux asperges
1h
Focaccia au romarin
2h 30min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10min
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5min
Focaccia aux tomates
40min