Zařízení & příslušenství
照燒豬肋排
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
6 人份
Suroviny
-
豬肋排 一長排900 克
-
清酒 塗抹用
-
胡椒鹽
-
青蔥2 根
-
洋蔥½ 顆
-
白芝麻油20 克
-
蒜頭30 克
-
薑 切片30 克
-
日式醬油200 克
-
清酒200 克
-
味醂200 克
-
柴魚片 適量,裝入濾茶袋中
-
冰糖粉100 克
-
蜂蜜50 克
-
白芝麻¼ 茶匙
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1957.8 mg
Protein
27.1 g
Kalorie
2783.3 kJ /
665.2 kcal
Tuk
38.8 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
11.8 g
Sacharidy
33.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
異國節慶料理
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan