Zařízení & příslušenství
義式鯷魚鮮蝦沙拉
Příprava 15min.
Celkový 45min.
2 人份
Suroviny
-
紫洋蔥 切塊80 克
-
水600 克
-
生草蝦12 隻
-
綠花椰菜80 克
-
蛋 沖洗乾淨1 顆
-
蒜頭10 克
-
橄欖油15 克
-
油漬鯷魚 (罐裝),瀝去油份½ 茶匙
-
鮮奶油15 克
-
鹽¼ 茶匙
-
奶油10 克
-
去核黑橄欖 切片15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
21.5 g
Kalorie
2057 kJ /
492 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
14 g
Sacharidy
63.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
行動沙拉BAR
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan