Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 克 紫洋蔥 ,切塊
- 600 克 水
- 12 隻 生草蝦
- 80 克 綠花椰菜
- 1 顆 蛋 ,沖洗乾淨
- 10 克 蒜頭
- 15 克 橄欖油
- ½ 茶匙 油浸鯷魚 (罐裝),瀝去油份
- 15 克 鮮奶油
- ¼ 茶匙 鹽
- 10 克 奶油
- 15 克 去核黑橄欖 ,切片
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2057 kJ / 492 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 14 g