鑲蔬菜透抽

鑲蔬菜透抽

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 水煮蛋 去殼
    2 顆
  • 美乃滋
    1 - 2 大匙
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 透抽 去頭和內臟
    1 隻
  • 小黃瓜 切條
    20 克
  • 紅蘿蔔 切條
    20 克
  • 600 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 2 人份

Protein 28.67 g
Kalorie 1237 kJ / 295 kcal
Tuk 17.038 g
Vláknina 0.913 g
Sacharidy 6.698 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...