Zařízení & příslušenství
鑲蔬菜透抽
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
水煮蛋 去殼2 顆
-
美乃滋1 - 2 大匙
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
透抽 去頭和內臟1 隻
-
小黃瓜 切條20 克
-
紅蘿蔔 切條20 克
-
水600 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 2 人份
Protein
28.67 g
Kalorie
1237 kJ /
295 kcal
Tuk
17.038 g
Vláknina
0.913 g
Sacharidy
6.698 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
清爽料理吃一夏
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan