Fersken i hvitvinsirup

Fersken i hvitvinsirup

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 4hod.
4 porsjoner

Suroviny

  • fersken kommer an på størrelse
    6 - 8
  • lønnesirup, ren
    100 g
  • hvitvin
    600 g
  • vann
    300 g
  • kanelstenger
    2
  • vaniljestang del i to på langs og skrapt frø
    1
  • sitronsaft (ca. 2 sitroner)
    80 g
  • sitron skall (7 x 1 cm), ingen hvit marg
    6 stykker
  • stjerneanis
    3
  • mynte, fersk kun blader, til pynt
    1 - 2 kvister
  • gresk yoghurt to serve (valgfritt)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 62.8 mg
Protein 4.3 g
Kalorie 968.3 kJ / 230.5 kcal
Tuk 1.6 g
Vláknina 11.9 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 42.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše