Zařízení & příslušenství
Vegan Rainbow Salad
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
red onions halved vertically100 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
red radishes200 g
-
yellow pepper cut in wedges that fit through feeder1
-
carrots200 g
-
plum tomatoes200 g
-
tinned pineapple slices drained, reserving 60 g juice140 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
toasted sesame oil30 g
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fine sea salt1 tsp
-
toasted sesame seeds2 Tbsp
-
peanuts, roasted, salted2 Tbsp
-
fresh mint leaves (volitelně)10 g
-
fresh coriander leaves (volitelně)10 g
-
red chilli (volitelně) finely sliced, for garnishing1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
646.3 mg
Protein
5.1 g
Kalorie
973.2 kJ /
232.6 kcal
Tuk
12.6 g
Vláknina
5.7 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
29.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slicing and Grating
44 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45min.
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3hod. 40min.
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30min.
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min.
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min.
Plum Clafoutis
1hod. 15min.
Buddha Bowl with Chicken
1hod.
Root Vegetable Röstis (TM5)
50min.
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35min.
Steamed Salmon with Courgetti
35min.
Irish Coffee
10min.
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2hod. 15min.