![Carrot Noodles and Carrot Top Pesto Carrot Noodles and Carrot Top Pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/895261c4-7ce0-424c-8a05-8cf399beffde/Derivates/47914274-6f97-4e81-84f1-a7e9894de685.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g pine nuts
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces, plus extra shavings for serving
- 1 garlic clove
- 1 bunch carrot tops, organic, clean (approx. 60-90 g), cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g olive oil
- ¼ tsp ground black pepper
- ¾ tsp salt, plus extra to taste
- 700 g water
-
800
g carrots, multicolour, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)
nebo carrots, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip) - 250 g cherry tomatoes, halved
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1873 kJ / 447 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 9.7 g
- Sodík
- 644 mg
Alternativní recepty
Vegan Spanish Omelette
40 min
Roasted Cauliflower Houmous
30 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 Min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 Min
Fresh Chickpea Pasta
Pas d’évaluation
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Pinsa
29 godz.
Gluten-free Vegan Lasagne
2h 20min
Leftover Vegetable Houmous
10 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30 min