Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pastelera
- 500 g de leche entera
- 50 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Tarta
- 200 g de leche
- 400 g de galletas maría
Cobertura de chocolate
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 75 g de agua
- 75 g de mantequilla en trozos pequeños
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1968 kJ / 470 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 54.5 g
- Tuk
- 24.4 g
- Nasycený tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 218.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de galletas Lotus®
10min
Torrijas leche condensada con fresa y crema inglesa
40min
Caracolas de hojaldre
40min
Hojaldre de chocolate y avellanas
2 godz.
Pastelitos de galleta, crema y chocolate
3h
Cuernos de chocolate rellenos de crema
4 godz.
Tarta gijonesa
4 godz.
Bizcocho al caramelo
3h
Tarta con cobertura de manzana laminada
1 godz.
Lasaña 3.0
1h 30min
Bizcocho de aceite de oliva
40min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2 godz.