雞肉湯河粉

雞肉湯河粉

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份

Suroviny

  • 3600 克
  • 越式河粉 乾燥
    240 克
  • 新鮮綠豆芽
    150 克
  • 香菜 梗和葉分開
    30 克
  • 整粒黑胡椒
    3 - 4 粒
  • 八角
    1 粒
  • 肉桂棒 (1 小塊)
    2 克
    桂皮
  • 棒棒腿 (約3支)
    350 克
  • 紅蔥頭 去皮,剖半
    30 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 魚露 依個人口味調整
    30 - 40 克
  • 檸檬 切角,擠汁用
    1 顆

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1804.4 mg
Protein 22.4 g
Kalorie 1713.1 kJ / 409.4 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 5.8 g
Nasycený tuk 2.4 g
Sacharidy 58.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...