Zařízení & příslušenství
雞肉湯河粉
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
水3600 克
-
越式河粉 乾燥240 克
-
新鮮綠豆芽150 克
-
香菜 梗和葉分開30 克
-
整粒黑胡椒3 - 4 粒
-
八角1 粒
-
桂皮肉桂棒 (1 小塊)2 克
-
棒棒腿 (約3支)350 克
-
紅蔥頭 去皮,剖半30 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
魚露 依個人口味調整30 - 40 克
-
檸檬 切角,擠汁用1 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1804.4 mg
Protein
22.4 g
Kalorie
1713.1 kJ /
409.4 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
5.8 g
Nasycený tuk
2.4 g
Sacharidy
58.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起露營趣
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan