Zařízení & příslušenství
松露巧克力與香草鮮奶泡
Příprava 40min.
Celkový 2hod. 50min.
1 完整食譜
Suroviny
松露巧克力
-
蛋 室溫,蛋白蛋黃分開4 顆
-
黑巧克力(可可含量70%) 切塊100 克
-
鮮奶油100 克
-
奶油 置於室溫軟化,切塊120 克
香草鮮奶泡
-
鮮奶油200 克
-
糖1 茶匙
-
1 小撮 天然香草精, 將香草豆莢縱向切開並刮出香草籽香草豆莢 將香草豆莢縱向切開並刮出香草籽½ 根
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
36.8 g
Kalorie
11935 kJ /
2852 kcal
Tuk
258.2 g
Vláknina
10.9 g
Sacharidy
97.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Andrea義式魔法甜點
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan