Pan sin gluten
TM6

Pan sin gluten

3.7 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 2 claras de huevo
  • ¼ cdita de vinagre blanco
  • 350 g de agua mineral, a temperatura ambiente
  • 1 cda de vinagre blanco
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1 cdita de azúcar
  • 15 g de levadura seca instantánea
    nebo 40 g de levadura prensada fresca
  • 500 g de harina sin gluten
  • 1 cdita de sal

Nutriční hodnoty
na 1 rebanada
Kalorie
1029 kJ / 246.5 kcal
Protein
8 g
Sacharidy
45.9 g
Tuk
3.4 g
Vláknina
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty