Pan sin gluten

Pan sin gluten

3.7 6 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 40min
8 rebanadas

Suroviny

  • claras de huevo
    2
  • de vinagre blanco
    ¼ cdita
  • de agua mineral a temperatura ambiente
    350 g
  • de vinagre blanco
    1 cda
  • de aceite de oliva extra virgen
    20 g
  • de azúcar
    1 cdita
  • de levadura seca instantánea
    15 g
    40 g de levadura prensada fresca
  • de harina sin gluten
    500 g
  • de sal
    1 cdita

Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Kalorie 246.5 kcal / 1029 kJ
Protein 8 g
Tuk 3.4 g
Sacharidy 45.9 g
Vláknina 4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací

Mohlo by se Vám také líbit...