Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 claras de huevo
- ¼ cdita de vinagre blanco
- 350 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 1 cda de vinagre blanco
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de azúcar
-
15
g de levadura seca instantánea
nebo 40 g de levadura prensada fresca - 500 g de harina sin gluten
- 1 cdita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1029 kJ / 246.5 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45.9 g
- Tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
1j 30 menit
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Pan de molde sin gluten
14h
Bolillo sin gluten
2j
Pan de caja sin gluten
2j
Chapati sin gluten
30 min
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan árabe sin gluten
1j 30 menit
Pizza sin gluten
1j
Brownie de chocolate sin gluten
50 menit
Pan exprés sin gluten
1j