
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 claras de huevo
- ¼ cdita de vinagre blanco
- 350 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 1 cda de vinagre blanco
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de azúcar
-
15
g de levadura seca instantánea
nebo 40 g de levadura prensada fresca - 500 g de harina sin gluten
- 1 cdita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1029 kJ / 246.5 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45.9 g
- Tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
14hod.
Pan de molde sin gluten
1hod. 30min
Pan sin gluten
1hod. 40min
Pan de caja sin gluten
2hod.
Pan alemán sin gluten
3hod.
Harina sin gluten para panadería
10min
Baguette sin gluten
1hod.
Base para pay sin gluten
15min
Pizza sin gluten
1hod.
Bisquets sin gluten
1hod. 30min
Galleta de avena y chocolate sin gluten, sin azúcar
1hod.
Pan exprés sin gluten
1hod.