Pan de papa sin gluten

Pan de papa sin gluten

2.0 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
10 piezas

Suroviny

  • 900 g de agua
  • 200 g de papa cortado en trozos (3 cm)
  • 150 g de leche
  • 10 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
  • 30 g de levadura fresca
  • 1 cdita de azúcar
  • 450 g de harina sin gluten
  • 50 g de fécula de tapioca
  • 25 g de harina de quinoa
  • 1 cdita de sal
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen más para engrasar
  • 1 cda de ajonjolí negro (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pieza

Sodík 497.9 mg
Protein 3.9 g
Kalorie 1032 kJ / 246 kcal
Tuk 2.9 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 47.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...