Pan de papa sin gluten
TM6

Pan de papa sin gluten

2.0 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 900 g de agua
  • 200 g de papa, cortado en trozos (3 cm)
  • 150 g de leche
  • 10 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
  • 30 g de levadura fresca
  • 1 cdita de azúcar
  • 450 g de harina sin gluten
  • 50 g de fécula de tapioca
  • 25 g de harina de quinoa
  • 1 cdita de sal
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen, más para engrasar
  • 1 cda de ajonjolí negro (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 pieza
Kalorie
1032 kJ / 246 kcal
Protein
3.9 g
Sacharidy
47.9 g
Tuk
2.9 g
Nasycený tuk
0.7 g
Vláknina
2.8 g
Sodík
497.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty