Kompatibilní verze
Crème dessert aux lentilles et à la vanille Bourbon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 250 g de lentilles vertes sèches
- 1 gousse de vanille Bourbon
- 170 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 170 g de lait entier
- 70 g de sucre roux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1946.4 kJ / 465.2 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 60.1 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 56.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Soupe de chou rouge et pois chiches rôtis
45min
Petite crème aux dattes et à la boisson à l'amande
2h 30min
Cake aux lentilles corail, carotte et curry
1 Std. 25 Min
Starmix - B
1h
Gratin de prunes et crème à la vanille
20min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Minimoelleux café-cardamome
25min
Kouign patatez à l'andouille
1 Std. 5 Min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Galettes à la noix de coco et au chocolat
1h
Pilaf chypriote de riz et lentilles
45min