Crème dessert aux lentilles et à la vanille Bourbon

Crème dessert aux lentilles et à la vanille Bourbon

3.4 14 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • 1000 g d'eau
  • 250 g de lentilles vertes sèches
  • 1 gousse de vanille Bourbon
  • 170 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 170 g de lait entier
  • 70 g de sucre roux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 56.2 mg
Protein 17.7 g
Kalorie 1946.4 kJ / 465.2 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 6.7 g
Nasycený tuk 10.5 g
Sacharidy 60.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...