Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 550 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 135 g unsalted butter, cold, diced
- 135 g lard, cold, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 160 g water, cold
Filling
- 140 g onions, quartered
- 400 g beef skirt, diced (2 cm)
-
100
g swede, peeled, diced (1 cm)
nebo 100 g turnips, peeled, diced (1 cm) - 200 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g unsalted butter
- 1 egg, beaten, to glaze
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3720 kJ / 889 kcal
- Protein
- 28.2 g
- Sacharidy
- 74.3 g
- Tuk
- 53.2 g
Alternativní recepty
Bara Brith
10 Std.
Crumpets
3h
Chelsea Buns
1sa 30 dk
Spotted Dick Pudding
2 Std. 45 Min
Apple Pie Bars
1 Std. 20 Min
Eccles Cakes
1h 45min
Steak and Kidney Pudding
5h
Garibaldi Biscuits
40min
Bakewell Tart
1 Std. 50 Min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Cornish pasties
2sa
Beef, Ale and Dumpling Stew
1sa 55 dk