Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 550 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 135 g unsalted butter, cold, diced
- 135 g lard, cold, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 160 g water, cold
Filling
- 140 g onions, quartered
- 400 g beef skirt, diced (2 cm)
-
100
g swede, peeled, diced (1 cm)
nebo 100 g turnips, peeled, diced (1 cm) - 200 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g unsalted butter
- 1 egg, beaten, to glaze
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3720 kJ / 889 kcal
- Protein
- 28.2 g
- Sacharidy
- 74.3 g
- Tuk
- 53.2 g
Alternativní recepty
Shortcrust pastry
5min
Chicken and Leek Pie
1h 20 min
Toad in the Hole
1h
Cottage Loaf
3u. 30min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Cottage Pie
1h 10 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25u.
Pork pies
2h 20 min
Bramley Apple Shortcake
1h 20 min
Steak Provençal Pie
2j 15 menit
Chelsea Buns
1h 30min
Yorkshire Pudding
1h