Zařízení & příslušenství
Steak Provençal Pie
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 15min.
6 portions
Suroviny
-
garlic cloves2
-
olive oil plus extra for frying10 g
-
shallots (round)12
-
braising steak diced (3 cm)700 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
bay leaf1
-
orange zest (10 cm)1 piece
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
plain flour1 Tbsp
-
red wine250 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
fresh portobello mushrooms diced100 g
-
red pepper diced (2 cm)1
-
pitted black olives halved25 g
-
puff pastry, ready-made (see tip)400 g
-
medium egg beaten1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
33.2 g
Kalorie
2076 kJ /
497 kcal
Tuk
26.2 g
Sacharidy
28.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Family Table
65 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Beef and Beer Pie
1hod. 40min.
Lamb and Leek Pie
2hod.
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min.
Lasagne Bolognese
2hod. 30min.
Cottage Pie
1hod. 10min.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1hod. 55min.
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min.
Beef Bourguignon
1hod. 30min.
Prawn and Chorizo Paella
45min.
Sausage Rolls
1hod. 10min.
Toad in the Hole
1hod.
Chicken and Leek Pie
1hod. 20min.