Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La rhubarbe
- 200 g d'eau
- 200 g de rhubarbe, coupée en tronçons (1 cm env.)
Le gâteau
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 150 g de farine de blé et, un peu pour le moule
- 90 g de lait
- 90 g de beurre fondu et, un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
-
les graines d'1 gousse de vanille
nebo 3 pincées de vanille en poudre - 200 g de fraises fraîches, coupées en quarts
- 1000 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 995.7 kJ / 238 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 131.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake aux speculoos
1 Std.
Mousse minute à la framboise
5 Min
Crème dessert aux speculoos
6j 20 menit
Pâte à tartiner aux speculoos
10 Min
Tiramisu potimarron, chocolat
1 godz. 15 min
Chocolat liégeois
4 godz. 30 min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 Std.
Crème au chocolat, lait de coco et granola
3h
Cake vapeur citron et framboises
1 godz. 15 min
Moelleux citron-myrtille
1 godz. 5 min
Babka salé au saumon fumé
4 Std.
Flan sans pâte
6h