Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La rhubarbe
- 200 g d'eau
- 200 g de rhubarbe, coupée en tronçons (1 cm env.)
Le gâteau
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 150 g de farine de blé et, un peu pour le moule
- 90 g de lait
- 90 g de beurre fondu et, un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
-
les graines d'1 gousse de vanille
nebo 3 pincées de vanille en poudre - 200 g de fraises fraîches, coupées en quarts
- 1000 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 995.7 kJ / 238 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 131.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Mangue, kiwi et ananas en crumble
45min
Moelleux citron-myrtille
1 godz. 5 min
Carré au citron, miel et huile d'olive
2h 30 min
Punch de l'Avent
15min
Tiramisu potimarron, chocolat
1h 15 min
Pannacotta façon cappuccino
4h 30 min
Crème dessert au gianduja
4 Std. 15 Min
Crème dessert aux speculoos
6 Std. 20 Min
Brioche moelleuse
4 Std. 15 Min
Gâteau moelleux au citron
1h
Crème dessert au chocolat
25 min