Kompatibilní verze
Nems de canard au foie gras et compote de pommes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g d'échalotes
- 30 g de graisse de canard
- 4 cuisses de canard confites
- 8 galettes de riz
- 80 g de foie gras de canard mi-cuit, coupé en 8 bâtonnets
- 6 pommes granny-smith, en morceaux
- 100 g d'huile de friture
- feuilles de persil frais, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1736 kJ / 416.5 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 177 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chausson à la confiture de prunes
1h
Chocolats de Pâques
15 Min
Entremets rose
1h
ATELIER menu 2
1h
ATELIER menu 1
1h
Truffes à la liqueur d'amande
1h
Couronne de l'Avent
1h
Sandre en croûte de café
30 Min
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1 godz. 30 min
Tartine de brioche, mascarpone vanillée, fruits rouges et menthe
25 min.
Bobun végétarien
1 Std. 15 Min
Pipe rigate au kimchi et au fromage
50 min.