Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Pflaumen, halbiert
- 250 g roter Traubensaft
- 20 g Speisestärke
- 50 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Prisen Zimt
- 10 - 20 g Mandellikör (z.B. Amaretto), nach Geschmack (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 789 kJ / 189 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blåbärssylt - schwedische Blaubeerkonfitüre
25 Min
Zwetschgenkompott mit Mohn-Milchreis
1h 15min
Stachelbeerkompott mit Mandelcreme
25 Min
Nougateis mit Quittenkompott
12 Std.
Rote Grütze
30 Min
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2 Std.
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
30 Min
Grießschnitten mit Rhabarberkompott
2 Std.
Pflaumenmus aus dem Backofen
4 Std.
Zwetschgenmus
1h
Apfelgelee
5 Std. 30 Min
Rote Grütze Deluxe
30 Min