
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
2500
g Pflaumen entkernt, halbiert
nebo 2500 g Zwetschgen entkernt, halbiert - 500 g Zucker
- 2 TL Zimt
- ½ TL Nelken gemahlen
- 2 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 624 kcal / 2608 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 148 g
- Vláknina
- 10.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Evergreen - Stachelbeer-Kiwi-Konfitüre
20min
Johannisbeergelee
25min
Pflaumenkompott
20min
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30min
Rhabarberkonfitüre mit Pistazien
30min
Kirsch-Mandel-Konfitüre
1hod. 10min
Zwetschgenmus
1hod.
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30min
Rhabarber-Konfitüre
30min
Stachelbeer-Baiser
1hod. 10min
Blåbärssylt - schwedische Blaubeerkonfitüre
25min
Brombeer-Thymian-Konfitüre
25min