Zařízení & příslušenství
布莉歐許軟麵包
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
1 完整食譜
Suroviny
-
橄欖油 多備一點刷油用克
-
煙燻熟火腿 切塊100 克
-
100 克 切達乳酪, 切塊艾斯亞格半硬質乳酪 切塊100 克
-
1 茶匙 乾酵母粉新鮮酵母10 克
-
牛奶250 克
-
糖1 茶匙
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用550 克
-
蛋1 顆
-
鹽1 茶匙
-
蛋黃 刷麵糰用1 顆
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
127 g
Kalorie
13321 kJ /
3184 kcal
Tuk
101 g
Vláknina
7.5 g
Sacharidy
435.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
SIMONE北義家鄉味
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan