Zařízení & příslušenství
晨烤小牛角
Příprava 40min.
Celkový 16hod. 40min.
7 個
Suroviny
-
牛奶 (冷藏)70 克
-
糖30 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉150 克
-
中筋麵粉50 克
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋黃 打散(刷上色用)1 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
5.3 g
Kalorie
693.1 kJ /
166.6 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
26.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
morning!
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan