Zařízení & příslušenství
法國漁夫麵包
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 20min.
2 個
Suroviny
酵種
-
法國麵包粉210 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
水140 克
主麵糰
-
法國麵包粉90 克
-
乾酵母粉¼ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
水20 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化25 克
-
蛋 打散 (刷上色用)1 顆
-
熱水80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
20 g
Kalorie
2525 kJ /
606.5 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
108 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(下)
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan