醬煮杏鮑菇

醬煮杏鮑菇

2.7 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 6hod. 30min.
1 人份

Suroviny

  • 杏鮑菇 切滾刀塊(約3公分)
    500 克
  • 500 克
  • 冰糖粉
    25 克
  • 切片
    10 克
  • 醬油
    70 克
  • 洋蔥 切絲,泡入冰水以去除嗆味
    200 克
  • 小黃瓜 切絲
    50 克
  • 新鮮綜合生菜 (volitelně) 少許
  • 七味粉
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 23.3 g
Kalorie 1959.3 kJ / 468.7 kcal
Tuk 3.7 g
Vláknina 4.07 g
Sacharidy 105.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...