Zařízení & příslušenství
醬煮杏鮑菇
Příprava 10min.
Celkový 6hod. 30min.
1 人份
Suroviny
-
杏鮑菇 切滾刀塊(約3公分)500 克
-
水500 克
-
冰糖粉25 克
-
薑 切片10 克
-
醬油70 克
-
洋蔥 切絲,泡入冰水以去除嗆味200 克
-
小黃瓜 切絲50 克
-
新鮮綜合生菜 (volitelně) 少許
-
七味粉1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
23.3 g
Kalorie
1959.3 kJ /
468.7 kcal
Tuk
3.7 g
Vláknina
4.07 g
Sacharidy
105.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan