Zařízení & příslušenství
皮蛋韭菜花拌炒飯
Příprava 10min.
Celkový 50min.
2 人份
Suroviny
-
豬絞肉80 克
-
米酒1 大匙
-
五香粉½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
皮蛋1 顆
-
水1100 克
-
米 洗淨、瀝乾120 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒5 克
-
油1 大匙
-
醬油 依個人喜好添加1 - 2 茶匙
-
鹽 依個人口味調整½ 茶匙
-
韭菜花 切小段(約1公分)50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14 g
Kalorie
1526 kJ /
368 kcal
Tuk
11.5 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
50 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣味拌炒飯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan