生牛肉河粉

生牛肉河粉

2.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
6 人份

Suroviny

  • 1200 克
  • 越式河粉 用水沖洗待軟
    240 克
  • 新鮮豆芽菜 洗淨,去根
    180 克
  • 牛肉清湯
    1200 克
  • 洋蔥 切圈
    80 克
  • 牛肉片
    360 克
  • 新鮮香菜
    20 克
  • 青蔥 切末
    2 大匙
  • 檸檬 取檸檬汁
    5 顆
  • 新鮮紅辣椒 切丁
    2 - 3 根

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 14.648 g
Kalorie 3834 kJ / 916 kcal
Tuk 24.205 g
Vláknina 3.447 g
Sacharidy 45.867 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...