Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bratäpfel
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 50 g Müsli, z.B. Knuspermüsli
- 20 g Ahornsirup
- 2 TL Zitronensaft
- 4 Äpfel (z.B. Boskop), halbiert und entkernt
Vanille-Schmand-Sauce
- 60 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 300 g Milch
- 3 Eigelb
- 200 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2320 kJ / 554 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 6.3 g
Alternativní recepty
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1 Std. 30 Min
Stachelbeer-Schichtdessert
2 Std.
Bratapfelauflauf mit Marzipanguss
50 Min
Johannisbeer-Marshmallow-Tiramisu
5 Std. 30 Min
Crêpes-Torte
1 Std. 15 Min
Erdbeer-Blondies mit Macadamianuss-Streuseln
1 Std. 10 Min
Erdbeer-Tarte
7h
Warme Rhabarbersuppe mit Zimtklößchen
1 Std. 15 Min
Marzipanapfel mit Vanilleschaum
1 Std. 35 Min
Blueberry-Cobbler
50 Min
Quark-Schmarrn aus dem Raclettepfännchen
20 min
Bratäpfel mit Marzipan-Nussfülle und Vanillesauce
45 Min