
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 rote Paprika geviertelt, entkernt
- 1 - 2 Auberginen halbiert
- 5 Knoblauchzehen
- 100 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 755 kcal / 3157 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 54 g
- Sacharidy
- 53 g
- Vláknina
- 29.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1hod. 20min
Cevapcici-Spieße aus Lammfleisch mit Fetadip
30min
Kichererbsencreme
9hod. 45min
Ajvar
1hod.
Paprika-Auberginen-Mus - Ajvar
1hod. 20min
Paprikacreme
30min
Auberginen-Dip
50min
Tomatenpaste
30min
Paprika-Auberginen-Mus
1hod.
Italian Sauce
30min
Zaziki
10min
Salsa (scharf)
15min