
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 rote Paprika (ca. 1200-1400 g), geviertelt, entkernt
- 1 - 2 Auberginen (ca. 500 g), halbiert
- 5 Knoblauchzehen
- 100 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 753 kcal / 3150 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 54 g
- Sacharidy
- 53 g
- Vláknina
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Auberginen-Tomaten-Pesto
25min
Ajvar
1hod.
Paprika-Auberginen-Mus - Ajvar
1hod. 20min
Auberginen-Dip
50min
Auberginenpüree
30min
Auberginenpüree
1hod. 30min
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2hod.
Paprika in Essig-Öl-Marinade
1hod. 10min
Ajvar - Rote Paprikasauce
1hod. 15min
Paprika-Auberginen-Mus
1hod.
Nudelsäckchen mit Joghurtsauce - Mantı
1hod. 45min
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20min