Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 rote Paprika (ca. 1200-1400 g), geviertelt, entkernt
- 1 - 2 Auberginen (ca. 500 g), halbiert
- 5 Knoblauchzehen
- 100 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 3150 kJ / 753 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 54 g
- Vláknina
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Auberginen-Mus - Ajvar
1h 20 min
Kartoffelsalat Ägäis
50min
Weinblätter mit Hirsefüllung und Joghurtsauce
2h
Brinjal Pickle (Auberginen Pickle)
35 Min
Berbere-Gewürz
10 min
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2h
Auberginenpüree
1h 30min
Ajvar - Rote Paprikasauce
1h 15 min
Sesamhelva - Tahin Helvası
3 Std. 10 Min
Paprika-Auberginen-Mus
1h
Salziges Joghurtgetränk - Ayran
5 min
Ajvar
1h