Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Farsz
- 100 g grzybów, suszonych (np. borowików, podgrzybków)
- 600 g wody
- 500 g kapusty kiszonej, dobrze odsączonej
- 100 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 50 g korzenia pietruszki, pokrojonego na kawałki
- 120 g cebuli, pokrojonej na kawałki
- 30 g oliwy z oliwek
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- 1 ½ łyżeczki soli
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki cukru
Ciasto
- 550 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 30 g oliwy z oliwek
- 300 g wody, ciepłej, plus dodatkowa ilość do gotowania pierogów
- sól, do gotowania pierogów
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2373.9 kJ / 567.4 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 90.8 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 1160.4 mg
Alternativní recepty
Pączki
1 Std. 20 Min
Pierogi ruskie
1h 30min
Makowiec świąteczny
2h 10min
Krokiety z grzybami i kapustą
2h 10min
Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami
3h 30min
Pyzy z mięsem
1 Std. 20 Min
Pierogi z kapustą i mięsem wieprzowym na parze
1 Std. 35 Min
Krokiety z mięsem i pieczarkami
1 Std. 15 Min
Pierogi z grzybami i karpiem
2 Std. 35 Min
Pierogi z mięsem
1h
Kopytka
40min
Makaron jajeczny
1h