
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 80 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di mandorle
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 30 g di cioccolato fondente (55% di cacao)
- 250 g di zucchero
- 160 g di tuorli a temperatura ambiente
- 180 g di albumi a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 300 - 350 g di confettura di albicocche biologica
Copertura
- 300 g di cioccolato fondente (55% di cacao)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
-
50
g di miele
nebo 50 g di sciroppo di glucosio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 553 kcal / 2314 kJ
- Protein
- 9.2 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8hod. 45min
Nadalin
6hod. 30min
Tartufo al cioccolato
11hod. 20min
Danish layer cake
4hod.
Pesche al forno ricoperte di meringa
45min
Semifreddo alla crema al Whisky
5hod. 30min
Dacquoise ai lamponi
3hod.
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6hod. 25min
Creme brûlée (senza lattosio)
25min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2hod. 30min
Crema tartufo
12hod. 20min
Torta Sacher
3hod. 30min