Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 80 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di mandorle
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 30 g di cioccolato fondente (55% di cacao)
- 250 g di zucchero
- 160 g di tuorli a temperatura ambiente
- 180 g di albumi a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 300 - 350 g di confettura di albicocche biologica
Copertura
- 300 g di cioccolato fondente (55% di cacao)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
-
50
g di miele
nebo 50 g di sciroppo di glucosio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2314 kJ / 553 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Ganache al cioccolato
12h 20min
Torta Sacher
3h 30min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Freakshake gusto macarons
2 Std. 40 Min
Torta Sacher bianca
2hod. 15min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Macaron al cioccolato
24hod.
Crostata meringata all'arancia
30min
Lemon meringue pie
3hod.
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2hod. 30min