Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 80 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di mandorle
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 30 g di cioccolato fondente (55% di cacao)
- 250 g di zucchero
- 160 g di tuorli a temperatura ambiente
- 180 g di albumi a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 300 - 350 g di confettura di albicocche biologica
Copertura
- 300 g di cioccolato fondente (55% di cacao)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
-
50
g di miele
nebo 50 g di sciroppo di glucosio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2314 kJ / 553 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Torta ai frutti esotici
8 Std. 10 Min
Crumble di mele e ciliegie
1小时
Crema pasticcera
15min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Crostata meringata all'arancia
30 分钟
Ganache al cioccolato
12h 20min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 分钟
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 Std.
Glassa al cioccolato
20 分钟
Torta Sacher
3u. 30min