Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 80 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di mandorle
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 30 g di cioccolato fondente (55% di cacao)
- 250 g di zucchero
- 160 g di tuorli a temperatura ambiente
- 180 g di albumi a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 300 - 350 g di confettura di albicocche biologica
Copertura
- 300 g di cioccolato fondente (55% di cacao)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
-
50
g di miele
nebo 50 g di sciroppo di glucosio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2314 kJ / 553 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Crema al burro al cacao
10min
Crema pasticcera
15min
Albumi montati a neve
5 min
Crostata more e mirtilli
3h
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 Std. 30 Min
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Cheesecake ai lamponi
3h 20 min
Torta Sacher
3 Std. 30 Min