Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di zucchero
- 2 cucchiaini di acqua
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1017 kJ / 243 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 11.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema al caramello salato
1h 10 min
Caramelle mou
1 Std. 15 Min
Bon bon ripieni di toffee
2u. 30min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Pasta di zucchero
1h 10 min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min
Semifreddo alla crema al Whisky
5 Std. 30 Min
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min
Crema tartufo
12h 20 min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min