Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di miele -
15
g di lievito di birra fresco
nebo 150 g di lievito madre -
500
g di farina tipo 1 + q.b.
nebo 500 g di farina tipo 0 + q.b. - 10 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Grissini di pane
4h
Coppia ferrarese
1h
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Bauletti integrali allo speck
5h 15 min
Panini al latte
4h 50 min
Crackers all'acqua
3h
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Rosette
5h 20min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Grissini torinesi
1 godz. 35 min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min