Zařízení & příslušenství
Mantovanine
Příprava 45min.
Celkový 2hod. 45min.
8 pezzi
Suroviny
-
230 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele1 cucchiaino di malto di orzo
-
150 g di lievito madre15 g di lievito di birra fresco
-
500 g farina tipo 0, + q.b.500 g di farina tipo 1 + q.b.
-
10 g di strutto
-
1 cucchiaino di sale
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 pezzo
Protein
8 g
Kalorie
992 kJ /
237 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
50 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Panini al latte
4hod. 50min.
Nodini mediterranei
3hod. 50min.
Corona bordolese
5hod. 20min.
Grissini di pane
4hod.
Filoncini alla cipolla
3hod. 50min.
Ciabattine
3hod. 30min.
Ciabattine veloci
3hod. 10min.
Panini all'olio
3hod. 10min.
Rosette
5hod. 20min.
Pagnotta casereccia
5hod. 10min.
Filone di sola semola
2hod. 50min.
Pancarrè
5hod.