Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di miele -
15
g di lievito di birra fresco
nebo 150 g di lievito madre -
500
g di farina tipo 1 + q.b.
nebo 500 g di farina tipo 0 + q.b. - 10 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Pancarrè
5h
Panini all'olio
3h 10min
Rosette
5 godz. 20 min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Spianata sarda
7h 45 min
Grissini di pane
4 Std.
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Grissini torinesi
1 godz. 35 min
Polka (pane francese)
5h
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min