Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza e il succo
- 100 g di zucchero
- 300 g di farina
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 250 g di mirtilli, lavati e asciugati
- 80 g di zucchero
- 300 g di ricotta di pecora
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di ricotta
50 Min
Ciambella allo zafferano
50 Min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 Min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 Std.
Plumcake con cioccolato e pesche
55 Min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3 Std. 45 Min
Crostata bigusto
1h 55min
Crostata integrale ricotta e cioccolato
2 Std. 50 Min
Torta soffice alla ricotta e al cioccolato
55 Min
Torta di mele e nocciole
1 Std.
Crostata di mele
1 Std. 5 Min
Crostata di mandorle e ricotta
1 Std. 10 Min