Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Esponja
- 100 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de fuerza
Masa de pan
- 250 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para el molde)
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de harina de fuerza
- 2 cucharadas de semillas de amapola
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 488 kJ / 116 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Panecillos bretzel
5h 30min
Pan integral al vapor
2h
Pan de leche
2 godz. 20 min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40min
Panecillos con semillas de amapola
2h 40min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1 godz. 30 min
Colines integrales con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Panecillos al vapor
2 godz. 10 min
Pan de molde
3h
Pan integral de molde
3h
Pan de cinco semillas
1 Std. 50 Min