Pasta fresca sin gluten

Pasta fresca sin gluten

2.4 16 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 45min
560 g

Suroviny

  • de agua
    80 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    80 g
  • de sal (y algo más para hervir la pasta)
    1 cucharada rasa
  • huevos (M)
    2
  • de harina sin gluten Farina Schär®
    300 g

Nutriční hodnoty na 100 g

Kalorie 322 kcal / 1350 kJ
Protein 7.3 g
Tuk 17.5 g
Sacharidy 37.9 g
Vláknina 5.1 g
Nasycený tuk 2.7 g
Sodík 1288.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...