![Pasta fresca sin gluten Pasta fresca sin gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E3A37541-0C44-4255-AB6D-2551CE46F33E/Derivates/9383D0F2-D1A3-4368-B181-E14F73C00251.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de agua
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada rasa de sal (y algo más para hervir la pasta)
- 2 huevos (M)
- 300 g de harina sin gluten Farina Schär®
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1350 kJ / 322 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 37.9 g
- Tuk
- 17.5 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 1288.3 mg
Alternativní recepty
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 godz.
Scones sin gluten
30 min
Focaccia rústica sin gluten
2h 40min
Pan de molde sin gluten
14h
Baguetinas de cerveza (sin gluten)
14h
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10 Min
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Pizza sin gluten
1 godz.
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 godz. 20 min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2 Std. 50 Min
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min