
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de agua
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada rasa de sal (y algo más para hervir la pasta)
- 2 huevos (M)
- 300 g de harina sin gluten Farina Schär®
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 322 kcal / 1350 kJ
- Protein
- 7.3 g
- Tuk
- 17.5 g
- Sacharidy
- 37.9 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Sodík
- 1288.3 mg
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
14hod.
Hojaldre rápido (sin gluten)
1hod.
Croquetas con harina casera (sin gluten)
5hod.
Bizcocho genovés (sin gluten)
1hod. 10min
Focaccia rústica sin gluten
2hod. 40min
Pan de brioche sin gluten
2hod. 50min
Scones sin gluten
30min
Pizza tropical sin gluten
1hod.
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1hod. 20min
Pan exprés sin gluten
1hod.
Pan árabe sin gluten
1hod. 30min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2hod. 50min