Pasta fresca sin gluten
TM5 TM6

Pasta fresca sin gluten

2.4 (16 hodnocení)

Suroviny

  • 80 g de agua
  • 80 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharada rasa de sal (y algo más para hervir la pasta)
  • 2 huevos (M)
  • 300 g de harina sin gluten Farina Schär®

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
1350 kJ / 322 kcal
Protein
7.3 g
Sacharidy
37.9 g
Tuk
17.5 g
Nasycený tuk
2.7 g
Vláknina
5.1 g
Sodík
1288.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty