Pasta fresca sin gluten

Pasta fresca sin gluten

2.4 16 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 45min.
560 g

Suroviny

  • 80 g de agua
  • 80 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharada rasa de sal (y algo más para hervir la pasta)
  • 2 huevos (M)
  • 300 g de harina sin gluten Farina Schär®

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 1288.3 mg
Protein 7.3 g
Kalorie 1350 kJ / 322 kcal
Tuk 17.5 g
Vláknina 5.1 g
Nasycený tuk 2.7 g
Sacharidy 37.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...